Wordt Trooper voor KSA!

Sinds 2018 is KSA Scarphoutstede Blankenberge een troopervereniging geworden.
Wat dit is en hoe jij kan meehelpen staat hieronder allemaal mooi uitgelegd.
- Wat is trooper: Trooper is een website die verenigingen helpt om geld in te zamelen. Wanneer je op reclame klikt op een website, dan kan het zijn dat die website geld verdiend door het door te sturen naar een webwinkel ofzo. Trooper heeft daarom samen gezeten met honderden webwinkels om hetzelfde te kunnen bekomen voor de verenigingen. Meer nog, er wordt zelfs meer gegeven.
Hoe werkt het?: Als je wil troopen voor KSA Blankenberge, dan ga je eerst naar onze Trooperpagina www.trooper.be/ksablg .
Daar vind je meer dan 100 links naar webwinkels. Elke keer je als (groot)ouder, leider of sympathisant een aankoop wil doen in een webwinkel, dan ga je eerst naar onze trooperpagina en klik je op je favoriete webwinkel. Hierna moet jij niet meer doen, trooper doet alles voor jou. Tijdens het winkelen, zal de webshop weten dat je via de trooperpagina van KSA Blankenberge bent geweest. Wanneer je een aankoop doet via die webwinkel, dan zal die webwinkel een aantal procent van het betaalde bedrag overstorten naar de rekening van KSA Blankenberge.
!! Jij als koper zal dus niet meer betalen dan zonder trooper. !!
Tip?: Als je niet elke keer via onze pagina wilt gaan, kan je ook een trooperbot installeren op de webbrowsers van chrome, firefox of opera. Elke keer dat je op een webwinkel aan het shoppen bent, zal de webwinkel automatisch weten welke troopervereniging jij wil steunen!!!
Voor vragen of problemen in verband met Trooper, mag u gerust mailen naar penningmeester.ksablg@gmail.com .
robot1.png
logo_trooper_small.gif
banner-homepage.jpg